Drukke donderdag

Gisterenavond laat terwijl ik nog niet helemaal sliep, had ik opeens een insluiper in huis. Annet was na de Powervrouwen in de Meervaart naar Hillegom gecrost om haar zus thuis te brengen en daarna nog naar mij gekomen. Vanmorgen moest ze weer in Amsterdam zijn, dus dat kwam allemaal erg goed uit. Colin had vandaag ook het tweede uur vrij, dus iedereen kon rustig aan doen. Thuis vast wat gaan werken terwijl Annet naar haar werk ging. Ondertussen in gebeld in het ochtendgebed en vast met Colin op weg naar de bushalte. Daar bleek de bus niet naar Hoofddorp te gaan, maar bij de laatste rotonde van Badhoevedorp, om te draaien en weer terug te gaan. Colin is al een keer daar uit de bus gezet. Ik snap alleen niet waarom de OV-planner gewoon aangeeft dat de bus naar Hoofddorp gaat. Dus… Wat doe je dan… Je brengt het jochie maar naar school. Daarmee werd mijn tijd wel erg krap, want ik had een patch klusje vandaag. De vervelende route over de Tweeduizend El, is misschien wel vervelend rijden, maar het scheelt twee trage verkeerslichten! Daar on ik weer vijf minuten mee. De dankbaarheid voor het wegbrengen was dan wel weer groot. Niemand had me aan de Paalbergweg nog gemist, dus dat viel ook weer mee. Het patchen ging eigenlijk volgens het boekje. Alles viel binnen de instructies. Na het werk, naar mams. Eten en Colin oppikken. Thuis een nieuw sd kaartje gemaakt voor de Pocket Minecraft server voor Dennis. Als ik daar dan meteen de werkende versie op kan krijgen, hoeft hij alleen nog maar om te pluggen. Ook de nieuwe thermostaat aangesloten om te zien of deze wel wilde werken. En zowaar! Hij werkt! De communicatie eenheid heb ik meteen maar naast de ketel gehangen zodat die helemaal uit de buurt is. De oude thermostaat is van de muur en de draad dor het gat teruggestoken de meterkast in. Nu nog even vulmiddel en witte verf halen om de muur weer een beetje te fatsoeneren en dan zijn we klaar voor de boekenkast! Ondertussen ook een werkende Pocketmine server voor Dennis gemaakt en laten downloaden. Morgen is het hopelijk “Vrijdag switchdag!”

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.