Switch vrijdag 

Veertig smsjes vannacht 🙁 Een complete klant leek plat te liggen. Dan blijkt ook nog eens dat er iets veranderd is in de VPN toegang en kun je opeens niet meer bij zaken waar je hij moet kunnen. Als je dan via slinkse wegen toch ergens gekomen bent, kun je alleen nog vaststellen dat er niets *meer* aan de hand is. Waarschijnlijk een netwerk hik had veroorzaakt dat het controlesysteem een hele klant niet meer zag en dus begon te blaten dat alles uitgevallen zou zijn. Maar nee. Niets aan het handje. ‘s Morgens dan opeens weer een SMS dat mijn wachtwoord opnieuw was ingesteld. Waarom?!?  Colin verzorgd en bij de bushalte afgezet en door naar mams. Na de gehaktballen nog ingebed voor het ochtendgebed en er achter gekomen dat er meer rammelt. Toch even naar de Paalbergweg gereden om te kijken of ik de laptop aan het netwerk kon fixen. Kennelijk was er een nieuwe VPN cliënt die het wel leek te doen. Ondertussen kwam het verlossende mailtje dat de  Nintendo Switch klaar lag voor me. Dus snel naar Haarlem om die op te halen. Daarna nog een pannenkoek gegeten bij Meerzicht. Na het betalen was mijn pannenkoek erg snel klaar.  Ze hadden hem vast op de plaat gegooid toen ze me binnen hadden iemand komen. Wat later was het weer tijd om Colin op te halen. Luke en Xavier reden mee terug en toen snel aar huis om de Switch aan te sluiten. Terwijl Colin druk met Zelda aan de gang ging, heb ik de gaatjes van de oude thermostaat dicht gesmeerd. Als dat droog is nog even witten en dan is die muur weer netjes. Tijdens het klaarmaken van het eten, stroomden de sms’jes weer binnen. Toen de teller op vijfennegentig stond, heb ik het maar uitgezet. Ergens in het netwerk is iets niet in orde. Ik kon ook verder nergens meer bij.  Het zal wel… Na het eten de spullen weer ingepakt en naar Hillegom gegaan. De Nintendo Switch moest ook ingepakt van Colin. Bij Annet waren Kaj en zijn ouders op visite. Colin mocht even een demo Zelda geven tot het bedtijd was.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.