Zwarte Zaterdag

De constante druk van de dreiging van binnenkomende sms-jes van mijn werk, wraakte zich vandaag. Wel redelijk geslapen, maar een vreselijke stress-hoofdpijn vanmorgen. Verder uitslapen, douchen, eten, niets hielp. Toen maar met een paar PPC’s op de bank gaan liggen. In de middag toch nog heel even op verjaardagsvisite bij Rebecca en na de burrito’s op de bank gaan hangen. Constant de telefoon in de gaten houdend of er niet toch weer een sms-je binnen komt 🙁

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.