Tja, zondag

Wederom last van de waakdienst. Weer met koppijn wakker geworden. Nog even doorbijten, het is bijna maandagochtend. Colin heeft zich verder vermaakt met Zelda op de Switch. Skibox terug gebracht naar Marga en Ron. In Nieuw-Vennep spullen afgedrukt voor de cursus van Annet morgen. Verder eigenlijk alleen maar gelezen in de Perry Rhodan serie.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.