Shirt terug gevonden!

Maandagmorgen… Bij Annet was mijn haaienduik shirt weer terug gevonden. Dat was in diverse hopen was verdwenen en bij Joep in de kast verdwenen. Ik had me al een slag in de rondte gezocht, maar laatst kwam hij dan toch weer te voorschijn. Mie heppie! Verder gewoon Colin weer naar school gebracht en doorgereden naar de Paalbergweg. Inmiddels was de waakdienst afgelopen. In het ochtendgebed nog even geklaagd over de hoeveelheid sms-jes die eigenlijk ten onrechte verzonden waren en dat het toch wel prettig zou zijn als we daar iets aan konden doen. Verder de dag maar een beetje in een waas doorgebracht. De waakdienst wordt steeds slopender. Zeker als je constant ten onrechte gestoord wordt. Na het werk weer naar mams. Colin was daar ook al en wilde natuurlijk meteen de Switch weer hebben. Eerst een gesprekje met hem gehad over zijn schoolprestaties. Die blijven een beetje achter en we gaan binnenkort een gesprek aan met zijn mentor. Na de patatza(a)k, Colin weer naar Monique gebracht, het nog even over school gehad en de Switch laten zien. Vrijdag mag hij het hele setje een paar dagen meenemen zodat hij op het giga scherm kan spelen. Nu echter nam ik hem weer mee. Kon ik er zelf ook even mee spelen. Ik kreeg wel meteen huiswerk mee van Colin. Of ik woensdag even de eerste gigant heb veroverd… Ik heb mijn best gedaan. maar ik hem nog niet eens het zweefzeil veroverd. We gaan het zien. Nu instorten en slapen gaan.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Trieste dag – Peter's leven

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.