Mini muurverf

Vanmorgen wakker geworden na de eerste niet-stand-by nacht. In ieder geval goed geslapen. Nog lang niet bijgekomen van de dienst, maar het begin is er. Koffie naar binnen gegoten en op naar mijn werk. Daar bleek dat mijn laptop als uitzondering weer in het AD gehangen mocht worden, mits ik de achterstallige updates direct zou installeren. Graag zelfs… Geen idee waarom die nooit geïnstalleerd zijn. Normaal gesproken krijg je ze door je strot geduwd. Maar na ene reboot, kon ik weer gewoon inloggen zonder het netwerk kabeltje te verwijderen en niet veel later kwam de eerst volgende update inderdaad binnen. Die gaf tijdens de installatie wel een fout, maar daar mag de helpdesk zich verder over verbazen. Ik ben weer even geholpen. In de pauze even bij de Action wat HDMI kabeltjes gehaald. Met al die HDMI apparaten tegenwoordig, kun je daar niet genoeg van hebben kennelijk. Na het werk even naar Alphen aan den Rijn gereden om bij IndoTeak de kast nog even goed te bekijken. Hij was nog steeds mooie en zou nog steeds goed passen, dus die heb ik toch meteen maar besteld. Volgende week wordt hij geleverd. Onderweg naar huis, nog even boodschappen gedaan om de slinkende voorraad wat aan te vullen. Op de ene of andere manier had ik niet door dat ik nog knoflook stokbroodjes had. Daar heb ik er nu dus meer dan genoeg van. Voor het gemak shoarma gehaald bij Amon. Daar had ik ook wel weer eens trek in en toen naar huis. Na het eten dan toch de plek op de muur bijgewerkt. Ze verkopen mini-muurverf potjes. Ze zien er net zo uit als de grote broers, maar zijn speciaal te koop om plekjes bij te werken zondern meteen een emmer van 30 liter te hoeven kopen. Het dekseltje had zelf een kwastje er aan vast zitten, zodat ik de eigen kwast niet eens hoefde te gebruiken. Dat mag nu drogen en dan is de muur ook klaar voor de kast. Verder een was aangezet en straks maar weer verder in Zelda: Breath of the Wild… Ik moet toch mijn huiswerk opdracht af zien te ronden voor morgen…

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nieuwe AED  – Peter's leven

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.