Single candle on a dark wooden table in back lit. Close up shot with selective focus.

Trieste dag

Vanmorgen al ruim vóór de wekker wakker geworden. Nog liggen draaien tot de wekker dan ging. Op de automatische piloot alles gedaan. Misschien had ik een voorgevoel, waar ik eigenlijk nooit in heb geloofd, maar toch steeds vaker mee geconfronteerd wordt… Hoe dan ook kwam in de ochtend het bericht dat tante Lia was overleden. Ze lag al een poosje slecht, maar ik had geen puf daar dagelijks iets over te zeggen. De rest van de dag in een halve waas doorgebracht. Het deed me meer dan ik gedacht had. Dat het een slechte dag was, bleek even later nogmaals. Hoewel het niet te vergelijken is met menselijk leed, blijkt het Azure Window op Gozo ingestort te zijn… In mijn vasthoudende ongeloof maar navraag gedaan bij Emma op Malta en inderdaad bevestigde ze dat windkracht acht uit de goede hoek het Azure Window had doen instorten… Echt ongelooflijk!!! En nog steeds verdenk ik heel Malta van een één april grap. Het word in ieder geval gemeld door The Telegraph, Lovin Malta, NewMalta, Times of MaltaNOS en diverse andere bronnen. Volgens Dennis waren er bij Only Friends voldoende vrijwilligers, dus ik heb maar over geslagen vandaag. Sommige collega’s kwamen ook al vragen wat ik nog steeds op mijn werk deed. Via het broodje döner naar huis gegaan en daar nog een poging gedaan om mijn Nintendo huiswerk af te krijgen, maar dat was gedoemd te mislukken. De eerste die kwamen waren Colin en Monique, wat later kwam ook Annet. De rest van de avond maar wat aangerommeld en snel naar bed. Truste.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.