Nieuwe AED 

Redelijk geslapen vannacht. Annet was vanmorgen de eerste die in de actie kwam, want ze moest als eerste de deur uit. Daarna Colin “gemotiveerd” om in actie te komen. Als laatste kon ik mijn gang gaan. Annet was inmiddels op pad naar de opleiding die ze ging geven in Hof van Sloten (dacht ik). Met Colin even op de bus gewacht en toen weer doorgereden naar Amsterdam Zuidoost. Van de week hebben we nieuwe AED‘s gekregen. Een compleet nieuwe type waar niemand ervaring mee heeft. Handig hoor zo’n bedrijfsbeleid… Nu maar eens een selfie gemaakt van mij met de AED 🙂 Verder het grootste deel van de dag te druk bezig geweest met het installeren van de achterstallige updates op mijn laptop. Versie 71611 had ook weer problemen. Deze keer met een programma dat niet op de laptop stond… 71611 staat overigens voor de update voor Windows 7, jaartal 2016, maand 11… Ik begon met 71609, dus tel uit je winst. Gelukkig is december overgeslagen, dus dat scheelt er in ieder geval één. Maar goed, de helpdesk wist ook niet hoe ze dit probleem op konden lossen en hoopte dat het na het weekend van zelf opgelost zou zijn… Ehhhh… Ik ga wel verder zoeken… Het probleemprogramma was Adobe Flash Player ActiveX, wat dus helemaal niet op mijn laptop stond… Dus installeren maar zou je denken… Helaas. Via onze grote vriend Google vond ik een opruim programma van Adobe, wat is maar eens probeerde… Baat het niet… Dan crasht misschien de laptop 🙂 Maar tot mijn vreugde kwam dat programma netjes tot een einde, waarna de update wel doorliep. Kennelijk heeft er iets van dat ActiveX op mijn systeem gehangen, maar toch niet helemaal. Maar goed, nu is het wachten op update 71701… Kijken of die eens gewoon zonder gezeur wil installeren. Toen was het weer tijd om naar mams te gaan. Op de A9, bleek er ergens een ongeluk te zijn dat twee rijbanen had afgesloten. Dat werd dus file… Colin was inmiddels al bij de bushalte in het dorp en verkoos om maar niet op mij te wachten en direct naar oma te gaan. Na de lasagne voor mij en de tosti’s voor Colin weer naar huis. Daar heb ik de update maar een schop gegeven, want het wachten op de volgende versie duurde me te lang. “And Now We Wait”. Nog een stuk in Zelda: Breath of the Wild gespeeld. Colin kwam me al snel “helpen”, ofwel de controllers nemen en verder spelen voor me. Laat hem maar even de moeilijkste stukjes doen, dan heb ik dat gehad 🙂 Beetje vals spelen wel 🙂 Colin is naar bed, ik ga ook zo. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.