Weekendje we[g|rken]

Vanmorgen met een goed gevoel wakker geworden, tot ik goed wakker was en de orde van de dag weer tot me doordrong. Toen maar gewoon weer in de actie gesprongen. Colin wakker gemaakt, eten gemaakt, maar de bus gebracht, naar mams gegaan. Daar nog even geholpen wat laag liggende kastjes leeg te halen. Verrassend wat je allemaal achterin vindt. Een boel kan gewoon weg en dat gaat het dan ook 🙂 Toen ook nog de dakdragers van de auto afgehaald. Het was nu een keer droog als ik het kon doen. Weer thuis de boel in de berging opgeruimd en de kofferbak verder leeg gehaald. Mijn werk laptop bleek ondertussen helemaal up to date te zijn wat betreft beveiligingsupdates. De laatste twee zijn automatisch goed gegaan, dus dat geeft weer hoop voor de toekomst. In ieder geval ben ik nu bij. Even in de gaten houden of ik bij blijf. Toch gezwicht voor Meerzicht, hoewel ik dat niet van plan was. Voelde me niet echt prettig en vond het zonde om dan niet te genieten van de pannenkoek. Dat bleek echter mee te vallen. Mij binnenkomst was bij de keuken weer opgemerkt en al snel was de pannenkoek klaar 🙂 Weer thuis de lamp in Colin zijn kamer iets beter opgehangen. Het beugeltje was wat gaan hangen en er kwam ruimte tussen het plafond en het kapje. Verder vast wat spullen bij elkaar gezocht voor het weekend. Vanavond eerst Colin weer naar Monique brengen. Dan Annet ophalen in Hillegom en op weg naar Esther en Hans in Arcen. Morgen heb ik de eer om een uitwijktest te gaan doen bij een klant op locatie : Maastricht… Verder weg kon niet… Om de reistijd nu niet helemaal langer dan de werktijd te laten zijn, heb ik gevraagd of we het weekend in Arcen konden logeren. En dat kon. Kunnen we zondag nog iets leuks doen. Onderweg naar Colin rijdt een debiel mijn spiegel aan gort. We hadden dezelfde schade, dus we hebben het maar zo gelaten. Nu een mooie barst in mijn spiegel. Achteraf niet zo heel slim, want het was toch echt zijn schuld, maar dat is achteraf. Op zoek naar een nieuw glas. Ondertussen begonnen met het eten. Krijg ik van Colin de soort van klacht dat we altijd aardappelen en groenten eten en nooit pizza laten komen 🙂 Vind ik persoonlijk toch prettiger dan klagen over junk-food 🙂 Maar beloofd dat ik volgende week voor pizza zou zorgen. Dan toch eindelijk iemand gevonden die daadwerkelijk de oude ketel op kwam halen. Op de een of andere manier wilde iedereen hem hebben, maar kwam niemand hem ophalen. Nu dan gelukkig weg. Net gegeten, nu het avondprogramma in werking zetten… Ga er van uit straks geen tijd/zin/gelegenheid meer te hebben om dit bericht verder af te maken, dus tot morgen!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.