WeeeEmmmElll

Vanmorgen ging de wekker al vroeg: 06:00 uur! Nog heel even blijven liggen en toen douchen, aankleden en de auto in… Op naar Maastricht. Normaal gesproken het droom weekend van iedereen, maar ik mocht lekker aan het werk. Er mocht een uitwijk test gedaan worden bij de klant op locatie. Hoewel Arcen al een flink stuk de goede kant op was, moest ik toch nog een uurtje rijden. De zonsopgang door het linker raam en de weg vrij voor me. Mooi op tijd kwam ik bij de klant aan en Leon stond al op me te wachten. Langzaam druppelden alle collega’s naar de voordeur en het wachten was op de portier. Toen die er ook was, konden we naar binnen en aan de werkzaamheden beginnen. We gingen als een speer en ruim anderhalf uur voor planning, waren we “over”. Toen kon de applicatie groep aan de bak om te testen of alles naar behoren werkte. Rond lunchtijd kwam de broodjes die we besteld hadden. ‘s Morgens hadden we op kunnen geven wat we graag zouden eten. De bestelde broodjes bleken van de serieuze soort! Complete baguettes! De door mij gekozen oude kaas en “gezond” smaakte prima! Het testen ging ondertussen ook gewoon door en nog steeds met riante voorspring kregen we het signaal dat we de boel weer terug mochten bouwen. Ook dat ging probleemloos en toen was het wachten op de laatste controle. Of alles weer werkte zoals het zou deed. Tegen half vier was alles zo ver weer in de lucht dat Leon aangaf dat ik wel vast weg kon. Ik was nog lekker in de rustige momentjes bezig om het volgende Raspberry Pi projectje voor te bereiden. De Pi-Hole. Een servertje dat er voor zorgt dat je geen last meer hebt van irritante reclame… Ik ben benieuwd! Ondertussen waren alle machines weer in de lucht en had Leon zoiets van: ga jij maar vast weer richting Arcen, ik rond het hier wel af. Daar heb ik toen maar dankbaar gebruik van gemaakt. Nog even twee caches in de buurt proberen te vinden, maar helaas niet gevonden. Ik kon me dus ook geen tijd gunnen om rustig te zoeken. Een uurtje later was ik weer in Arcen. Toen samen naar Steakhaus Walbeck alwaar ik de bekende zwiebelschnitzel genomen heb. Verder lekker op de bank gehangen. Morgen naar de IJsvogel.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.