Je eigen wereld

Lekker uitgeslapen en rustig aan de ochtend begonnen. Na de late lunch naar eerst asperges gekocht bij de plaatselijk kweker. Daarna naar Arcen doorgereden en een ijsje gegeten langs de Maas. Die stond behoorlijk hoog en het pad langs de Maas lag op sommige delen onder water. Na het ijsje nog even een cache opgepikt die iets verder bij de oude schans toren lag. Het was uiteraard Hans weer die “Groet uit Arcen.” vondt 🙂 Toch maar afgezien van de IJsvogel. Die had voor mij inmiddels een foute lading gekregen. Het rondje Arcen was voor mij een prima alternatief. De kasteeltuinen waren nog dicht tot april, dus daar moeten we nog maar eens een andere keer gaan kijken. Terug in het huisje even gespeeld met de VR-bril van Esther. De achtbaan was erg leuk. Net of je midden in Donkey Kong Country zat. Bij het doorvliegen van het zonnestelsel kreeg ik de kriebels bij Uranus. De manen van Uranus zijn kennelijk als inspiratie gebruikt voor de naamgeving van servers van een van onze klanten… En het laatste waar je aan wilt denken als je door het heelal vliegt is je werk toch? Ondertussen was Bas mijn haar aan het wassen… Voor alle duidelijkheid: Bas is de kat… Om de een of andere vreemde reden, vond die het leuk om mijn hele hoofd af te likken… Dat zal een haarbal worden! Na de asperge maaltijd was het weer tijd om de terugreis te aanvaarden.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.