Haar gewassen

De week is weer begonnen. Ik hoefde vanmorgen mijn haar niet te wassen, want dat had Bas gisteren al gedaan 🙂 Toch lui en rustig aan gedaan, dus pas kort voor het ochtendgebed binnen. Toen aan de bak met de nazorg van de uitwijktest van zaterdag. Er moest nog iets weggepoetst worden. Daar heb ik een plannetje voor gemaakt en een tijdstip aangevraagd bij de klant. Even wachten op antwoord. Verder nog de overige klusjes opgepakt. In de middag naar het Kaj Munk College voor een gesprek met de mentor van Colin. Hij moet er even aan gaan trekken om tot betere resultaten te komen en dat gingen we met z’n vieren bespreken. Ik heb het gevoel dat het een constructief gesprek was en dat Colin ook inderdaad open stond voor het geheel. Hij moet twee punten omhoog over het geheel. En gezien sommige cijfers, zal dat niet vanzelf gaan. Maar het is overbrugbaar als hij er maar even aan gaat werken. We hebben met het m afgesproken hoe hij dat gaat doen en hoe we hem kunnen helpen… “And Now We Wait”. De gisteren gekochte asperges aan Monique gegeven en op naar mams. Daar een lekker bord nasi naar binnen geschoven. Mijn ogen waren wel groter dan mijn maag, want ik kreeg het niet allemaal op. Toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Kijken of het er nog stond… En jawel! Alle weekend spullen weer opgeruimd en lekker gaan rommelen. Alvast welterusten en tot morgen!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.