Spiegeltje, spiegeltje ???

Vanmorgen vrij irritant een paar keer wakker geworden van piepjes in mijn dromen… Is het niet genoeg om wakker gemaakt te worden door je echte wekker, ga je er nog van dromen ook. Toen de echte wekker ging, uit pure nijd nog een paar keer gesnoozed 🙂 Aan de Paalbergweg de syslog procedure afgerond en begonnen aan de SAN-boot procedure. Na de lunch thuis verder gaan werken om de komst van mijn boekenkast te kunnen begeleiden. Uiteindelijk toch de mooie teak kast met glazen schuifdeuren gekocht. Dan kan ik alle boeken die nu links en rechts door het huis slingeren, netjes kwijt, achter glas. Na de lunch naar huis gegaan en ik was nog niet goed en wel weer aan het werk of IndoTeak stond al voor de deur. Vaak is “tussen één en twee” ergens richting half drie, maar niet bij deze mensen! En dan “Je had een lift hè”. Dus ondanks dat de afspraak was dat levering tot de buitenste deur op de begane grond was, heeft hij geholpen de kast kant en klaar in mijn huiskamer te zetten. Hij heeft ook de schuifdeuren nog even afgesteld, omdat iedere ondergrond weer anders is. Niets dan lof! Toen eerst maar verder met de orde van de werkdag. Ondertussen ook geklust aan het nieuwe Raspberry Pi projectje: de PiHole. Ondertussen kwam ook de bestelde spiegel voor mijn auto binnen… Ten minste… Het was wel een grote doos voor een stukje spiegelglas… In plaats van het glas van een linker Lancer buitenspiegel, krijg ik een complete rechter buitenspiegel. En niet van een Lancer… Eerst een knorrig mailtje gestuurd naar EDK. Toen ik op hun verzoek de adressering eens goed bekeek, bleek dat DHL er een verkeerd label op geplakt had. Mijn spiegel ligt waarschijnlijk ergens in Medemblik… DHL mag het oplossen, EDK gaat dat regelen neem ik aan. Aan het einde van de middag naar Hillegom gereden om bij Annet te eten. Luke en Danique waren ook komen eten. De asperges uit Limbabwe smaakten goed. Daarna naar Lisse doorgereden om Nic te helpen met de installatie van zijn nieuwe NAS. We hadden niet al te veel tijd omdat Nic naar Engelse les moest, maar we zijn zo ver gekomen dat hij de NAS kan gebruiken. Daarna weer terug naar Hillegom voor het grote verkiezingsdebat. 

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.