Daaaar is de koffieeeee

De ochtend was de ochtend. Er stond opeens weer een file op de A9, dus ik ben meteen door Amstelveen heen gereden. Dat had ik waarschijnlijk net zo goed kunnen laten, want echt veel sneller ging het niet. De nieuwe koffieautomaten zijn gebracht! Ten minste… Er staan twee tijdelijke machines met een briefje dat er binnenkort andere komen ?!? Zet die dan meteen neer, denk ik dan… In ieder geval is deze ouwe egberts koffie een stuk beter te hachelen dan de rode pelikaan. Verder bleek vandaag dat iemand zeer voortvarend besloten en uitgevoerd had had zij bepaalde beheersactiviteiten niet meer hoefden te doen. Hij had ons direct alle toegang ontzegd. En dat terwijl Marco vandaag een van de machines zou patchen. Dat leidde tot verbazing en verontwaardiging op management niveau. En als snel bleken twee mensen elkaar tegen te spreken over de toedracht. Gelukkig niet ons pakkie an. Wij wachten gewoon geduldig tot de toegang hersteld is en tot die tijd heeft iemand een uitdaging. Ondertussen nog gepoogd mijn geboortedatum in het certificaten systeem van 112bhv te krijgen, zodat die ook op het certificaat komt, maar de instructies die gegeven zijn, kloppen niet. Dan maar zonder datum. Dinsdag moet ik dat certificaat meenemen om aan de brand training mee te mogen doen. Na het werk weer naar mams. Colin geeft daar, na wat aandringen, vast aan zijn huiswerk gewerkt. Na het eten weer naar huis. Daar is Colin, weer met wat aansporing, verder gegaan met zijn huiswerk en viel de avond langzaam maar zeker. Daar ga ik nu van genieten. ¡Hasta mañana!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.