Bowlen

Het was een trage start vandaag, maar er  moest ook niet echt iets. In de ochtend moesten we alleen de oude fiets naar de gemeentewerf brengen. Die fiets stond al een poos weg te roesten in de tuin. In tegenstelling tot centrum Amsterdam, wordt die fiets hier in Hillegom niet gejat als je hem buiten zet. Dus samen met Timo even heen en weer gereden. Na de brunch alleen wat kleine boodschapjes gehaald en even naar Haarlem om een besteld boek op te halen. Terug in Hillegom rustig aan gedaan tot het etenstijd werd. Roti gemaakt en opgegeten en na de chocoladevla naar Sassenheim voor een uurtje bowlen met Colin, Annet, Joep en Timo. De eerste ronde won ik tot mijn verbazing. De tweede ronde begon de rest warm te lopen. Zelfs Colin ging goed gooien met een soort strike. De eerste worp nul en de tweede worp tien kegels om. Officieel een spare, maar in één worp tien kegels omgooien is toch wel knap. Ondanks dat het de tweede worp van je beurt is. Voor we het definitieve eindresultaten goed konden zien, ging het scherm op zwart. Ik weet niet of Annet of Joep bovenaan stond. De rest van de avond lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.