Fleischmann

Vanmorgen weer lekker rustig aan gedaan. Colin was al bijtijds wakker geworden en had zich vol op zijn huiswerk gestort. Oh nee, op de switch. Ik ben samen met Annet een rondje moeders gaan doen en toen is Colin wel aan zijn boekvergelijking begonnen. Bij mijn moeder belde hij om te vertellen hoe ver hij was gekomen en dat hij nu hulp nodig had. Dus of ik als ik terug was… Samen hebben later nog de laatste hand aan het verslag gelegd. Nu maar hopen dat het voldoet. En hopen dat gij bij de volgende opdracht meteen even meldt dat het er aan zit te komen. Dan kunnen we vooraf vast kijken wat er verwacht wordt. In een oude kartonnen doos uit de berging van mams, kwam nog een oud reliek te voorschijn. Het start/finish stuk van mijn oude Fleischmann racebaan met de twee autootjes er op. Ik weet nog dat i de baan kreeg. Het was voor Sinterklaas. Toen ik wakker werd, stond de baan uitgestald op de eettafel, hangend op de rugleuningen van de stoelen. A long time ago in a galaxy far far away! Na de doe-het-zelf pizza weer lekker een rustige avond in.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.