Maandag patatdag…

Joep moest naar de tandarts, dus die sliep uit. Annet moest naar Bennebroek, dus die had ook niet echt haast, dus Colin en ik waren het eerste in de actie vanmorgen. Na Colin bij school afgezet te hebben, ben ik weer doorgereden naar de Paalbergweg. In de buurt van de A9 bleek het daar weer vreselijk druk. De laatste tijd slibt die wel heel erg dicht. Ook de kruising bij het AMC mag wel eens aangepakt worden. Nu is het nog het slimste om door te rijden Holendrecht in en daar om te draaien. Dan zit je in ieder geval aan de doorrijd kant. Verder was het doorgaan waar we vorige week opgehouden waren… De vorige week als donderslag bij heldere hemel ingetrokken toegang tot een groot deel van door ons beheerde systemen, wordt vanaf vandaag weer hersteld. Kennelijk ie iemand iets te rigoureus te werk gegaan. Na het werk weer naar mams. Colin aan zijn huiswerk gezet en ondertussen patat gehaald bij de Patatza(a)k. Code geel6was al aardig merkbaar, het waaide behoorlijk hard. De druilregen maakte het er niet prettiger op. Colin had best  of wat te doen aan zijn huiswerk, maar ik kon hem toch bij Monique afzetten zonder lossen eindjes. Nog even het bed van mams omgedraaid en toen weer naar huis. Thuis weer de restanten van het weekend opgeruimd en een stokbroodje kruidenboter in de oven gedaan. Fijne avond!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.