De geschiedenis

Vanmorgen nog even snel de grootste rommel in huis opgeruimd. Lila en Hendrik komen weer en dan is het wel zo prettig als er niets rondslingert. Op het werk was het weer een dag als veel anderen. Weinig spectaculairs en meestal is dat ook wel goed. Spectaculaire dingen in een beheer omgeving beloven meestal weinig goeds. Aan het einde van de middag weer naar Only Friends. Daar nu eindelijk maar eens een beetje redelijke foto gemaakt van het historie bord. Het verhaal van Only Friends. Meestal denk ik er aan als ik weg ga, maar dan is het al te donker. Nu dacht ik er bij aankomst aan. De eerste duik ging uiteraard weer met Leslie, maar vanwege de drukte kreeg hij er een buddy bij : Maarten. Maarten is al met de OpenWater bezig, dus die kent het klappen van de zweep wel. Nu kon ik ze elkaars vest laten aandoen 🙂 Nu met zijn drieën vesten laten liggen en rondgezwommen. Mijn voorstel om niet bij een set te wachten, maar een teug lucht te nemen en meteen door te zwemmen leek leuk, maar bleek toch iets te zwaar te zijn. Dus nog maar een gewoon rondje. Toen liet ik Maarten bij Leslie aangeven dat hij geen lucht meer had. Daar had Leslie het nog niet van terug en het duurde veen voor hij door had dat hij zijn alternatieve luchtvoorziening aan Maarten moest geven. Maar dat ging toen ook goed. De tweede duik met Dennis. Dat ging lekker relaxed. De volgende groep heb ik het water in geholpen en toen werd het weer tijd om huiswaarts te gaan. Ik moest nog even wat boodschappen doen. Thee en yoghurt voor Annet, die weer zou komen. Dus ik moest wel op tijd bij de winkel zijn. De Dirk in Zwanenburg was al dicht, dus meteen maar naar de döner. Na het broodje snel naar het dorp waar de AH nog open was. Inkopen gedaan en snel door naar huis. Annet zat al op haar laptop te klussen. Colin kwam iets later binnen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.