24 uur onder invloed

Wakker worden blijft een uitdaging. Gelukkig kan ik er niet te lang bij nadenken, want Colin moet in de actie! En dat doet hij nog niet uit zichzelf… Maar als hij eenmaal begint, gaat hij wel gewoon lekker door, dus dat scheelt wel weer. Bij de bushalte was hij nu degene die gek deed. Hij mag het wel !?!?! Toen de bus er was, doorgereden naar mams. Na het ontbijt nog wat kleine klusjes voor haar gedaan, waaronder het in de auto doen van een grote tas met oude boeken voor het goede doel. Een van de boeken was de speciale Audi editie van Michel Vaillant, 24 uur onder invloed. Aangezien dat een speciale verzameluitgave is die nooit verkocht is geweest en die voor best redelijke bedragen op internet verhandeld wordt, heb ik die er maar tussenuit gehaald om te zien of daar nog wat munt voor mijn goede doel uit te slaan is. Maar eerst bij Meerzicht afgesproken met Annet. Die kwam na het roeien naar de pannenkoekenboerderij. Samen even de opties voor de zomervakantie doorgesproken en gedacht over de verjaardag van Colin. Ik wilde daar dit jaar wel weer iets aan doen. Vorig jaar is het er bij in geschoten en dit jaar leek dat ook te gaan gebeuren. Tot ik besloot dat niet te laten gebeuren en iets te organiseren. Dat groeit me dan alleen heel snel ver boven mijn hoofd 🙁 Gelukkig heb ik hulp. Voor het avondeten heb ik weer een gezonde maaltijd van aardappelen en groente neergezet. De pizza van vorige week was een extraatje waar we geen gewoonte van gaan maken. Ook nog even nieuwe batterijen in de buitensensor van het weerstation gedaan. Ik heb niet de eigenlijk vereiste Lithium batterijen, maar voorlopig voldoen de oplaadbare Eneloops wel. Een snelle blik in de lade wees uit dat ik ook weer eens naar de IKEA moet om nieuwe voorraad batterijen in te slaan. Op wat AAA-tjes en wat knoopcellen na, is alles op. Nu verder alles inpakken voor het weekend en dan Colin naar Monique brengen en door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.