Wandelen met Annet en Sam

Yeahhhh, de zomertijd is weer ingegaan… Joepie… Wanneer gaan ze dat eindelijk afschaffen? Het is al weer zo ver achterhaald, dat het is ingehaald en geen besparing oplevert, maar meer geld kost… In ieder geval te kort en te slecht geslapen 🙁 Maar we hadden met Sam afgesproken om met z’n drieën een stukje van het Hollands kustpad deel twee te lopen. Sam wil graag trainen voor hun vakantie langs het Inca trail naar Machu Pichu. Met de auto’s naar Petten waar we mijn auto achter lieten en met de auto van Sam terug gereden naar Bergen waar we de wandeling begonnen. Het eerste stuk begon meteen al behoorlijk met klimmen. Gelukkig wisten we dat het einde vlak langs de zeewering was, dus dat we het einde rustig aan konden doen. In het pittoreske Groet vonden we een lekker eettentje, cafe Mereboer. Sam een broodje huisgemaakte bal, Annet twee ambachtelijke kroketten en ik een uitsmijter ham/kaas. Na Groet liepen we vlak langs twee kanalen tot we bij de zeewering kwamen. Bovenlangs naar Petten gelopen, waar we de auto weer oppikten. Terug naar Bergen om Sam bij zijn auto af te zetten en toen de file in, omdat de A9 voor de tunnel afgezet was. Iedereen ging dus door de vernieuwde Velsertunnel. Verder nasi, boer zoekt vrouw, samenvatting F1 en tukkie doen.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.