Leegte

Gisteren bijtijds naar bed gegaan en vannacht lekker geslapen. Ik was zo moe dat ik wel moest slapen. Vanmorgen nog lekker een uur gesnoozed voor ik mijn bed uit ging. Met de koffie in de ene hand gekeken hoe het op de weg was. De Schiphol tunnel was nog steeds dicht. De drukte concentreerde zich nog steeds op de A9 en de A5. Daar zou ik niet veel last van hebben vanmorgen omdat ik de andere kant op moest. Helaas is iedere weg rond Badhoevedorp wel een route naar Schiphol, dus het was toch nog druk op de oude Schipholweg. Eenmaal op de snelweg ging het weer prima. Vanmiddag zal het wel weer even goed plannen worden… In de pauze even met Jos naar de IKEA om batterijen te halen. De snelkassa bleek de niet-zo-snelkassa 🙁 Er was een of andere ****** waar van alles bij mis ging. Meer een gevalletje klantenservice dan snelkassa… Toch maar, soort van geduldig, blijven staan. Toen nog een ommetje door zuidoost gelopen. Dat rondje werd steeds groter, omdat alle doorgangen opeens afgesloten waren in verband met de verbreding van de A9. Het positieve is dan wel weer dat we nu een mooie blik in de bouwput hebben kunnen werpen. Na een lekkere wandeling konden we er weer tegen aan! Annet liet ondertussen weten dat ze een acht had gekregen voor haar derde module opdracht. Die is dus nu geslaagd voor haar opleiding. De tas zal wel aan de vlaggenstok komen. Voor ik naar huis ging, nog heel even langs het Kruidvat om shampoo voor mezelf te halen en vitaminepillen voor mams. Dat waren meteen twee aanbiedingen 🙂 De vitamines waren 2+1 gratis. De shampoo was een euro per stuk, dus meteen het schap maar leeg geschoven. Heel even langs mams om de vitamines te brengen en toen nog heel even langs slinkse weg richting de Schiphol tunnel voor wat foto’s van een lege tunnel/snelweg. Het blijft toch een grappig gezicht. De ene kant op gewoon de avondspits en de andere kant helemaal niets. Thuis de verplichte figuren. Het bericht dat Annet met iedereen uit eten wilde gaan in Hillegom, kwam helaas te laat voor mij, helemaal doordat ik aan de verkeerde kant van de tunnel zat. Dus maar gewoon verder met de dinsdag klusje. De groeten maar weer!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.