The Fly

De Schipholtunnel was, gedeeltelijk, weer open vanmorgen, dus het verkeer zocht zich geen weg langs de sluiproutes. Verder een weinig bewogen dag. Only Friends ging niet door, omdat vandaag de Ajax G-dag is. De selecties van Ajax brengen een bezoek aan het sportcentrum om mee te sporten en te spelen. Het reguliere programma komt te vervallen en aangezien voetbal mee geen bal interesseert, laat ik graag de ruimte aan anderen 🙂 Na het werk even richting de duinen, stukje wandelen en wat caches proberen te vinden. “The fly” was schijnbaar gesloopt, dat moet ik nog even melden bij de CO. Iets verder was “taste the feeling” wel snel gevonden. Leuk gedaan 🙂 Toen op de terugweg langs Zwanenburg voor de döner. Na het traditionele broodje, naar huis. Annet kwam niet veel later al binnen. Ze heeft me even laten lezen wat voor reactie ze had gekregen op de module opdracht. Dat was vol lof met wat opbouwende tips. Colin belde dat hij wat later kwam, omdat ze de politie gebeld hadden in verband met mogelijke inbrekers in de buurt. Maar niet al te veel later kwam hij dan ook. Hij had zijn cadeautje van Monique meegekregen. Netje ingepakt zodat hij dat morgen uit kon pakken. Hij had al geraden wat het was 🙂 Vanwege de bewolking kon ik vandaag geen nieuwe poging doen om Jupiter te fotograferen 🙁 Deze keer wilde ik het met een hogere ISO waarde proberen. Verder wel gezocht naar een camera module voor de telescoop. Misschien dat die beter resultaat gaat geven.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.