Hiep hiep hoera!

Vandaag wordt Colin veertien! Hij had gisteren zijn cadeau van Monique meegenomen en dat netjes, geduldig tot vanmorgen bewaard 🙂 Waarschijnlijk om dat hij toch wel wist wat er in zou zitten 🙂 Hij ging zelfs eerst douchen en zich aankleden. Daarna dan de cadeaus… Van Monique en mij ieder een amiibo voor Zelda breath of the Wild. Annet had ook nog een verrassing voor hem : een bezoekje aan de voorstelling “Mare” aan het Almeerderstrand van Vis a Vis. “Een unieke en verbluffende survival comedy in een bassin van 1 mln liter water!”. Colin had samen met Monique cake gebakken die hij op school wilde uitdelen. Daarom heb ik hem bij wijze van uitzondering maar even helemaal naar school gebracht. Samen de cake in de keuken van school gezet en gedag gezegd. Daarna hup achteraan de file aansluiten 🙁 Onderweg maar even ingebeld voor het ochtendgebed. Vandaag weer aan de voorbereidingen van een andere server begonnen. Verder weer het gewone gedoe. Als extraatje hebben we weer een Windows update gekregen. Deze keer echter wordt de versie van een beheerprogramma van ons vervangen door een nieuwere versie. Helaas werkt die nieuwere versie niet met de oude servers. Dus dat was weer even heel secuur de boel weer terugdraaien. Na het werk, Colin bij de bushalte opgepikt en naar mams gereden. Colin wilde graag patat vandaag en aangezien het zijn verjaardag was, heb ik dat maar gehaald. Toen naar huis en nu van een lekkere rustig avond gaan genieten!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.