FF inkopen doen…

Vanmorgen de routine in. Colin wakker maken, alles regelen zodat hij naar school kan. Na hem bij de halte gebracht te hebben, doorgereden naar mams. Ontbeten. Beetje in de tuin geklust. Televisie gekeken. Daarna nog even ween geocachen. De kapotte cache was nog steeds kapot. Doorgelopen om de “Red Dragon” travel bug te droppen die ik al een poosje in mijn bezit had en toch maar de twee TB’s die in de cache zaten meegenomen. Iets verder ook “to the beach” gevonden, ondanks dat die al een poos op non-actief staat. Hij wordt nog steeds regelmatig gelogd, dus waarom hij niet actief is is mij een raadsel. Een van de TB’s wil naar huis in Barendrecht. Huis is echter een mysterie cache dus die moet ik eerst nog even op gaan lossen. Toen naar het Kaj Munk College om Colin weer op te halen. Romy kon niet, dus we konden samen gezellig boodschappen gaan doen voor zijn verjaardagsfeest zondag. Dat was even inslaan zeg! En nog steeds niet alles. Morgen nog even de laatste hand leggen aan de voorraad. Op weg naar huis nog even bij het bol.com ophaalpunt, mijn elektrische tandenborstel opgehaald. Kunnen we weer beter poetsen. Ze waren in de aanbieding bij  de Bol, dus dan nu toch maar eindelijk gedaan. Thuis eerste de boodschappen opgeruimd en toen meteen aan het eten begonnen. Nu even bijkomen. Straks inpakken en naar Hillegom. Morgen heeft Annet een uitje met haar zus, anders hadden we het hele weekend wel hier kunnen zijn, maar nu gaan we morgen na het uitje naar Badhoevedorp voor Colin zijn feestje zondag. Dus ga ik nu maar vast afsluiten. Fijne avond en vast welterusten!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.