Voorbereiden…

Vanmorgen nog even snel wat laatste spullen gehaald zodat Annet en Colin de chocoladecake konden maken. Dat ging niet geheel zoals Colin gewend was en dat leverde weer wat strijd op. Over het algemeen gaat het goed, maar af en toe komt de afkeer voor verandering weer boven. Hij heeft het niet van een vreemde 🙁 Verder heeft Annet nog een appeltaart en een tiramisu gemaakt. De oven heeft overuren gedraaid 🙂 Van Only Friends kwam ook het goede nieuws dat ze een nieuwe kleding sponsor hebben gevonden in Adidas. Na lange gesprekken gaat Adidas een prachtig kledingpakket voor alle vrijwilligers ter beschikking stellen. We krijgen een iets andere versie dan de sporters. Adidas vond het belangrijk dat de staf te onderscheiden was van de sporters. Door de strijd over de cake en de verstopte sinussen die ik al had, kwam de hoofdpijn weer opzetten. Omdat we maar heel even in Hillegom waren, had ik niet al te veel spullen mee en ook geen aspirine. Annet was ondertussen met haar zus op verjaarsuitje en ik vond ergens nog in een kastje wat paracetamol. Niet het meest werkzame, maar genoeg om me een paar uur te laten slapen. Na de buritos hebben we de spullen ingepakt en zijn we naar mijn huis gereden. Morgen vieren we daar Colin zijn veertiende verjaardag. Nog zo’n stresspuntje… Ik heb er gene overzicht meer over. Gelukkig helpt Annet me er goed mee. Thuis de PPC gevonden en ingenomen. Langzaam maar zeker zakte de hoofdpijn weer tot een draagbaar niveau. Ik heb het al vaak genoeg gezegd… Maandag maar eens de dokter bellen… Nu echt.. Nee, nu echt echt… Dus… Toch… Het staat nu in ieder geval in mijn agenda…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.