Waar was het feestje???

Vanmorgen voor het eerst in tijden op zondag in mijn echte eigen bed wakker geworden 🙂 Samen met Annet de voorbereidingen voor Colin zijn feestje gedaan. Ik moest nog heel even snel naar de supermarkt voor uien. Wat ik nog in huis had was niet meer voor consumptie geschikt. Ook toch nog een witte en een rode wijn gehaald zodat Annet zich niet zo onzeker voelde over de mogelijke drinkers. Na de voorbereidingen met z’n drieën lunchen bij Meerzicht. Toen snel naar huis voor de visite. Gelukkig had ik nog hier en daar wat stoelen vandaan gehaald, want al snel zat mijn huisje vol. Het was een gezellige drukt. Tegen het eten was een deel van de visite weer op pad gegaan. De harde kern bleef nog een hapje eten. Na het eten heeft Annet, Luke en Joep nog even naar Hillegom gebracht. Die waren met haar auto naar Badhoevedorp gekomen, maar die auto heeft ze morgen zelf nodig om hiervandaan naar haar werk te komen, dus dat was even taxi spelen. Colin was erg blij met de dag. Hij vond het erg fijn dat er zo veel mensen waren gekomen. Jammer genoeg kon niet iedereen, maar dat komt nog goed. Ik ben blij dat ik dit zo voor hem georganiseerd heb. Nu nog de restanten weg zien te werken 🙂

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.