Dat was het feestje

Na gisterenavond het meeste opgeruimd te hebben konden we in bed storten. Het was een vermoeiende dag geweest, maar… Colin heeft het naar zijn zin gehad en daar ging het ten slotte om. Vanmorgen nog even de spullen van Annet  in de haar auto helpen zetten, zodat ze weer op weg kon. Daarna geregeld dat Colin naar school kon en die weggebracht. Toen kon de gewone werkweek ook weer beginnen. De file stond deze keer op de linksaf baan het industrieterrein op. Ook daar is weer een lullig trucje voor om die te omzeilen. De werkdag was weer de werkdag. Weinig schokkends te doen. Na het werk eerst nog even langs huis om Colin zijn school kratje te halen. Ook meteen de stoelen van mams meegenomen en daar naar toe gegaan. Na de patatjes Colin weer naar Monique gebracht en weer naar huis gegaan. Als ontspanning maar een python scriptje gebakken om de puzzel van mystery cache Sterretje, Hekje op te lossen. Er is vast een slimme manier om die puzzel op te lossen, maar ik zag het even niet. Een van de Raspberry Pi‘s maar met brute-force alle mogelijkheden af laten lopen, wat ook een oplossing opleverde. De checker werd groen, dus ik heb een eind coördinaat! Ondanks het late tijdstip wat spullen gepakt en nog naar Hillegom gereden.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.