Puppet muppet 

Door de mist vanuit Hillegom naar Amsterdam-Zuidoost gereden. Na het ochtendgebed een initieel puppet gesprekje met een van de puppet mensen. Kennelijk is de inzet veranderd. Wij hoeven het niet te komen leren, ze komen ons helpen… “And Now We Wait”. Daarna het SAN-boot verhaal afgerond en doorgestoken naar de SSL problematiek van onze interne documentatieserver. Daar heb ik me de rest van de dag mee bezig gehouden. Aansluitend was er een puppet meetup in de kantine. Aangezien die nu eens op een dag was dat ik wel kon en we dus toch gaan inzetten op puppet op AIX, ben ik gezellig langs gegaan. Een klein kijkje in de keuken en een demo migratie drie naar vier en toen aan de pizza. Er werden een paar flinke stapels pizza van verschillende smaken afgeleverd, dus aanvallen maar! Toen er geen pizza meer in kon, de thuis reis aanvaard. Inmiddels was de spits file opgelost, dus dat ging ook soepeltjes. Thuis meteen de was aangezet en beetje opgeruimd. Zo meteen lekkere bank hangen. Morgen naar Apeldoorn voor de IAAS Specials dag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.