Abyss

Heel vroeg al wakker geworden. Aldoor nog even in slaap gevallen en wakker geworden. Na de wekker nog een uurtje getreuzeld, maar me toen toch uit mijn bed gehesen en in de actie naar Apeldoorn gegaan. Vandaag was het weer teamdag in Apeldoorn. Het werk overleg was in aangepaste vorm vanwege een lopend probleem. Daardoor konden we nog een video conference inlassen met een klant. Na de pauze het technisch overleg… Toen nog een ander ingelaste bespreking en toen was het inmiddels te laat om nog iets zinnigs te kunnen gaan doen bij Only Friends. Uit ervaring uit het verleden, weet ik dat het nu alleen maar stressen is om toch niet op tijd te komen. Inderdaad kwam dit uit. Normala gesproken zou ik op tijd zijn geweest, maar nu was ik pas om kwart voor zes in de buurt van Amsterdam. Maar doorgereden voor döner. Nog even snel de aanbieding van het wasmiddel gehaald bij de Dirk en door naar huis. Met Abyss op de televisie de was opgeruimd en toen was het wachten op het gezelschap.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.