Knipbeurt

Colin was vrij vandaag, studiedag, dus die kon lekker uitslapen. Tenzij ik hem ergens had moeten brengen, dan moest hij net zo vroeg op als ik. Annet had een dagje “De Die”, dus die moest door naar Amsterdam Noord. Colin verkoos er toch maar voor om voorlopig thuis te blijven. Als ik maar wel oma vroeg of hij daar eventueel naar toe kon. Dat was uiteraard geen probleem. Op het nieuws had ik gezien dat er bij de A1 van alles gebeurd was, maar daar had ik gelukkig geen last van. De dag was verder de dag. Na het werk langs Cor om mijn bos haar in model te laten knippen. Dat was weer de hoogste tijd geworden. Weer kortgewiekt op weg naar mams en daar lekker lasagne gegeten. Daarna met Colin weer naar huis.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.