Dark again

Het standaard vrijdagochtend rondje weer. Colin wakker maken, zijn school hapje en drankje regelen, naar de bushalte brengen en door naar mams. Ontbeten. In de tuin weer een stuk voegen geborsteld met de nieuwe borttel die ik aan de stol had gezet. Die stok is ook al wat ouder aan het worden en al snel begon er weer speling in te komen. Voor hij het begaf, maar opgehouden. Volgende keer even opnieuw vastzetten en het laatste stukje doen. Annet had zo’n last van haar rug dat ze niet is gaan roeien en op zag tegen de boodschappen. Dus maar even naar Hillegom gereden om samen de boodschappen te doen. Aansluitend Colin van het Kaj Munk College gehaald. Die had echter nog wat te doen met een paar klasgenoten. Ze moesten nog een video presentatie in elkaar flansen bij Sven. Daar heb ik hem dus maar naar toe gebracht en ben wat eigen boodschappen gaan doen. Ook eindelijk maar eens HU 15-08 : Dark again opgehaald. Deze cache lag al heel lang opgelost op de plank, maar de locatie was midden in een kleine tunnel onder de S106 door. Na een korte wandeling door het grasveld in tijgersluipgang de tunnel in. Natuurlijk te laat begonnen met goed zoeken, dus onverrichter zake kwam ik aan de andere kant de tunnel weer uit. Op de terugweg iets beter gezocht en jawel… Vlak bij de ingang vond ik het kokertje. Snel mijn stempel er in gezet en bij het uit kruipen, kwam het bericht van Colin dat hij klaar was en graag opgehaald wilde worden. Dus dan spring je maar weer in je auto en tuft naar Hoofddorp. Daar wilde Bram ook graag mee naar Badhoevedorp rijden, dus die hebben we nog even bij zijn vader afgezet. Thuis maar even rustig aan gedaan. Even makkelijk gegeten. Straks Colin weer naar Monique brengen. Dat hij niet kierewiet wordt van dat heen en weer gesleep vind ik zeer bewonderenswaardig. Daarna weer doorrijden naar Hillegom. Het is al weer een redelijk vol weekeinde geworden. Kijken of er nog ruimte is voor iets als het wegbrengen van de travel bug naar Barendrecht of het halen van vissen bij Verduijn.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.