Bollentocht

Vanmorgen is Annet voorzichtig uit bed gerold. Die rug werkt nog steeds niet mee. Als troost is ze maar gaan shoppen. Ik kon me nog even omdraaien 🙂 Vroeg in de middag zijn we eerst Annet haar moeder op gaan halen. Als uitje gingen we met haar langs de bollenvelden rijden. Vorig jaar hebben we dat, wat later in het seizoen, ook gedaan en dat was haar zeer goed bevallen. Ook deze keer hebben we tante Jo, haar beste vriendin, ook meegenomen. Ook die had er zin in. Halverwege het ritje hebben we bij Como&Co een bakkie koffie met huisgemaakte appeltaart genuttigd. Waarom ze dit het Comomeer noemen blijft een groot raadsel voor me… Het is en blijft gewoon het Oosterduinse meer. Na de tweede helft van de toer beide dames weer thuis afgezet en terug gegaan naar Annet haar huis. Joep was naar een bedrijfsuitje, dus we hadden het huis voor onszelf. De rest van de avond rustig aangedaan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.