Vettellen

Vanmorgen op tijd wakker geworden voor de Formule 1 in Sjanghai. De vooruitzichten voor Max waren niet al te best na zijn kwalificatie op plek zestien. Maar ach, hij heeft wel gekkere dingen gedaan. De verwachting was regen, dus misschien hebben ze daar wel op gegokt. Na de eerste ronde was Max al  plek negen terecht gekomen, dus dat zag er wel goed uit. Na wat (virtuele) safety-car situaties begin de race dan echt. Ten minste… De optocht, want echt veel gebeurde er niet. Tegen het einde werd het weer een beetje spannend door de pit stops die nog kwamen. De laatste rondes heeft Max nog best moeten trappen om teamgenoot Riccardo van zich weg te houden, maar dat is dan toch gelukt. Hij klaagde nog wel veel over een achterblijver die hem niet langs wilde laten. Maar hij zat nou ook niet echt op zijn staart en had niet echt recht van spreken, dus dat klagen werd al “Vettellen” genoemd. Maar toch een derde plek voor Max. Tegen de middag naar Nico en Marina gelopen voor hun verjaardag. Daar nog even lekker in de tuin gezeten en in de middag weer terug gewandeld. Na het eten vast naar mijn huis. De A9 is dicht tot morgenochtend en om de drukte dan vast voorbij te zijn, zijn we maar bij mij gaan slapen. Annet moet ook in Amsterdam zijn, dus dat komt mooi uit.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.