A-lege, ehhh, negen

Stand-by, dag één… Ik begin al met een achterstand. Mitsubishi heeft kennelijk allang een auto met auto-pilot functie. Ik heb namelijk geen benul hoe ik op mijn werk gekomen ben. Hoe een fijn weekend in de laatste uitloop in in een ramp eindigt. Nu maar een keer volgehouden aan de telefoon om een afspraak met de dokter te maken. Bij eerdere pogingen had ik niet het geduld om op mijn beurt te wachten. Nu de negen minuten wachttijd maar uitgezeten. Vrijdag is het dan zo ver. Werk, tja, weer auto-pilot. Na het werk bij mams langs. Even bijkomen. Anti inbraakbeugel besteld die over het raam gezet kan worden. Er was weer ingebroken in de buurt. Het is inmiddels echt niet leuk meer voor de bewoners. Na de nasi naar huis. Nog heel even een uitstapje gemaakt naar de nu lege A9. De vluchtdeur kon je niet door vanaf de dorp kant, dus maar omgelopen achter het geluidsscherm. Over de oude afslag richting de hoofdrijbaan en de vluchtdeur. Aan de snelweg kant zat wel een kruk, maar de deur was met een beugel dichtgeschreofd. Dus na de foto’s maar weer teruggelopen zoals ik gekomen was. Straks lekker simpel naar The Fast and the Furious kijken en hopen op een ongestoorde nacht.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.