Nieuwe televisie app

Vannacht redelijk geslapen. Ik ben niet gestoord vanwege mijn stand-by dienst, dus dat is in ieder geval positief. Aan de Paalbergweg kon ik weer eens een machine gaan patchen. Deze smaak had ik nog niet gehad, dus alle stappen zeer nauwgezet bekeken en uitgevoerd. Uiteraard gaat er dan iets heel anders mis. Iets wat je niet verwacht en ook verder nooit bent tegengekomen en niet geheel onbelangrijk, niet te verklaren is. Via een omweg, toch de update van de machine er doorheen gekregen en gewacht op goedkeuring van de gebruiker. Die kwam snel en toen konden we verder met de voorbereiding voor de volgende update donderdag aanstaande. Na het werk nog even langs mams. Haar laptop kreeg gisteren kuren. Die bleef loopen in de blauwe recovery mode. Herstellen naar een vorig punt, wilde hij niet om dat herstel niet ingesteld zou zijn. Waarom hij dan wel de optie geeft en een aantal herstelpunten laat zien is me een raadsel. Welkom in de wondere wereld van Windows. De ASUS site gaf ook geen werkende oplossing, dus maar een mailtje gestuurd naar Coolblue… “And Now We Wait”… Al snel kwam een retour formulier in de mail. Hij mag naar ze toe en dan kunnen ze hem herstellen. Dus meegenomen en naar huis gegaan. Morgen even wegbrengen maar. Thuis de soep opgezet en nog wat pogingen gedaan om herstelprogramma’s te vinden. Tevergeefs… Voor alle zekerheid maar meteen een recovery image gemaakt van mijn eigen laptop. Je weet het niet hè… Hebben is hebben… Toch nog even geprobeerd met die stick de laptop van mijn moeder tot leven te krijgen, maar dat lukte toch net niet 🙂 Ondertussen bericht van XS4ALL over een nieuwe televisie app, waar je MEE OP KUNT NEMEN!!! Eindelijk van afstand toch kunnen zorgen dat je iets op kunt nemen. Dat ik kan kijken met die app is meegenomen, maar dat kon al met de webtv app.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.