Laptop stealth

Vandaag is Colin ook vrij vanwege goede vrijdag. Samen wezen ontbijten bij oma met op de televisie nog de replay van The Passion 2017. De verteller gaf er deze keer een komische draai aan die ik wel kon waarderen. Daarna even naar de huisarts. In de wachtkamer nog een oude kennis tegengekomen. Het gesprek kwam op de vakantie naar Jordanië en Petra was zeer geïnteresseerd. Voor ik gegevens door kon geven werd ik echter naar binnen geroepen en daarna was ze niet meer in de wachtkamer. De hoofdpijn lijkt toch wel erg op migraine en daar reeg ik nu medicijnen tegen. Terug bij mams, Colin opgehaald en pannenkoeken wezen eten bij Meerzicht. Daarna zijn we samen nog even mams’s laptop en nieuwe NAS disk gaan halen bij CoolBlue. Het vinden van de laptop was nog even een dingetje. Hij zat in mijn stealth hoes. De man dacht aldoor dat het post was die ik het rek lag 🙂 Een collega kwam hem achter hem aan brengen op weg naar het andere magazijn 🙂 Zo’n hoes had hij nog nooit gezien en hij heeft er nog even een fototje van gemaakt 🙂 Toen Colin thuis afgezet en de laptop weer naar mams gebracht. Hij was herinstalleert, dus er moesten nog wat dingen ingesteld worden, maar gelukkig kon ze weer aan de bak. Toen nog even boodschappen gaan doen voor de gyros vanavond. Op het parkeerterrein kwam ik Petra weer tegen en heb nog even telefoonnummers uitgewisseld, zodat ik de Jordanië linkjes kon sturen. Ook meteen de migraine medicijnen opgehaald bij de apotheek. Bweeehhhh, houd niet van pillen, maar als ze gaan helpen… Weer thuis de defecte NAS disk vervangen door de nieuwe. Die gaat nu een dagje herbouwen. De oude disk ga ik toch maar als garantie claim indienen. Vervangen kan hij niet worden, want hij is niet meer leverbaar, maar als hij onder garantie valt, krijg ik in ieder gevel een tegoedbon die wel weer op komt. Ondertussen snort de nieuwe disk wel weer verder. Zo meteen de gyros gaan maken en opeten en dan inpakken en voor het weekend naar Annet toe. Deze sluiten we vast af. Tot morgen!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.