CrDj”(;Va.*NdlnzB9M?@K2)#>deB7mN

De ochtend lekker geweest met het uitpluizen van het ShadowBrokers archief. Er zouden toch Solaris kwetsbaarheden inzitten, waar we last van kunnen hebben. Toen nog even samen met Colin naar Nedgame in Haarlem. Ik kon in ieder gevalde Star Wars 7 blueray ophalen en misschien was de Zelda amiibo er toch ook al. Jammer genoeg voor hem was die er nog niet. Terug in Hillegom bleek Annet toch een blueray speler te hebben dus heb ik de film nog even aangezet. Wat later zijn we nog langs de mozaïeken in de Zilk gelopen. Voor het avondeten had Annet een grote stapel wentelteefjes gemaakt die snel weg was.  Na het eten nog samen naar The Passion 2017 gekeken, want die had ook nog niet iedereen gezien. Veldhuis vertelt het verhaal met een leuke komische twist. Te zien is dat hier niet iedereen er om kan lachen, maar je kunt het nooit iedereen naar de zin maken. Ik vind deze passion erg leuk op deze manier.

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.