Paasbrunch

Vanmorgen alle kids over de vloer gehad voor een paas brunch. Annet had een compleet buffet op tafel getoverd. Aansluitend nog met z’n allen in paren het nieuwe spel van Colin gespeeld. “Steal or Deal” blijkt een erg leuk spel te zijn. Verder niet al te veel gedaan tot de Formule 1 begon. Bahrein bleek voor Max te veel, want in ronde dertien schoof hij rechtdoor de baan af met remmen die het niet meer leken te doen. Vandaag ook het nieuws dat Robert Taylor was overleden. Dat zegt waarschijnlijk niet vele mensen iets, maar die man bedacht opeens dat hij één computer nodig had die overal bij kon in plaats van iedere keer ergens anders zich aan te moeten melden. Uiteindelijk werd dat één van de wegen die naar het internet leidde. Verder de laatste avond can de stand-bu in. Morgen ben ik er weer van af en kan ik in ieder geval nog van tweede paasdag genieten. Eindelijk weer een keer pannenkoeken eten bij De Oude Maas in Barendrecht (kijken of die het wel halen bij  Meerzicht). Min of meer om de hoek nog een cache doen om een travel bug weg te brengen die daar naar toe terug wilde.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.