Perry Rhodan collectie…

Het zit er weer op, het lange weekend. En niet voor mij alleen zo te merken… Er stond weer een volwassen file vanaf de Schipholtunnel. De sluiproute braakte me iets verder toch weer in de file uit, dus echt veel schoot ik er niet mee op deze keer. Vandaag een keer geen patches doorvoeren, maar uitbreiden van een bestaand systeem. Wel nog het oneindige in de gaten houden van het controlesysteem. Of daar geen rode pitten in komen die opgelost moeten worden. Het SSL drama sleept ook maar voort, maar inmiddels ben ik zo ver dat ik er van overtuigd ben, dat de geleverde certificaten niet deugen. Controle van de aanvraag geeft geen fouten, controle van de prive-sleutel geeft ook geen fouten, maar controle van het certificaat bestand geeft wel fouten… Dus dit maar even gemeld bij de leverancier ven het certificaat. “And Now We Wait”. Na mijn werk weer eens lekker fast-food innemen bij de Burger King! Soms moet dat gewoon even. Eenmaal thuis, kwam Colin ook nog even buurten. Die had voor morgen op school zijn leesboeken nodig en die stonden op de e-reader die nog bij mij lag. Dus die was even op de fiets gesprongen om de e-reader op te halen. En hoewel ik weet dat het niet bijzonder zou moeten zijn, ben ik toch trost op hoe hij dealt me de scheiding. Daardoor zijn dit soort acties nodig voor hem. Verder een begin gemaakt met het sorteren van de fysieke Perry Rhodan verzameling. Alle boekjes ordenen en in de nieuwe boekenkast plaatsen. Ik ben nu bij nummer zeshonderd en tot nu toe mis ik slechts één nummer : tweehonderdtweeëndertig. Misschien dat die nog in één van de overige dozen opduikt, anders maar eens op zoek gaan. Nu lekker in mijn mandje gaan liggen met de digitale uitvoering, deel vijfenzeventig: Het rode universum.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.