VR/3D

Colin naar school met een van mijn KPN 3D/virtual reality brillen. Sem was zeer geïnteresseerd 🙂 Het klinkt overigens geavanceerder dan het is hoor… Het zijn gewoon uit karton gevouwen, uit de krachten gegroeide view masters waar je je telefoon in kunt schuiven. Onderweg naar de Paalbergweg was er waarschijnlijk weer iets aan de hand, want de afrit naar Zuid-Oost stond al in de bocht vast. Het overgrote deel ging bij het AMC linksaf richting de oprit van de A9. Dit wordt als sluiproute gebruikt als er op de snelweg iets vast staat. Daarmee wordt het mij wel erg lastig gemaakt om op mijn werk te komen. Het is een beetje slim het goede moment kiezen om van baan te wisselen en dan maar gewoon gaan in de vaart der volkeren. Vandaag kwam dan eindelijk het verlossende mailtje dat Colin zijn amiibo binnen was bij NedGame, dus of we die even gingen halen in de middag 🙂 Dus op naar het Kaj Munk College om Colin op te pikken en door naar NedGame in Haarlem. Naomi reed gezellig mee. Die ging liever mee dan met de bus naar huis 🙂 Onderweg vroeg die zich af wie zijn paard nou “Ebola” noemde… Als je “Epona” verkeerd verstaat krijg je toch wel hele vreemde dingen… De rest van de rit heeft iedereen hierom krom gelegen… Naomi weer thuis afgezet en bij mij thuis Colin zijn aptop opgehaald zodat hij bij mams aan zijn huiswerk kon werken. Uiteraard ook de Switch om de nieuwe amiibo uit test testen. Na het eten kwam Monique ook, zodat we met zijn drieën naar school konden voor het tien minuten mentor gesprek. Alles ging de goede kant op na het vorige gesprek en Colin is lekker bezig zijn achterstand in te lopen. Na het gesprek, Monique weer naar huis gebracht, bij mams onze spullen opgehaald en naar mijn huis gegaan. Colin ging verder met zijn huiswerk voor Duits. Dat was vandaag mis gelopen, maar hij mag het vandaag nog inleveren. Vandaag is dus vóór 23:59 uur in de mail… FF scrummen dus…

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.