Corso by night

Colin had zijn Duitse huiswerk gisterenavond nog gemaild. Aan die verplichting heeft hij dus nog kunnen voldoen. Nu kijken of de inhoud ook toto een goed cijfer leidt… Vanmorgen weer samen naar de bushalte gegaan en hem daar gedag gezegd. Later ging hij met school op excursie naar een boerderij in Zoeterwoude. Koeien in hun kont kijken of zo… Door naar mams. Met haar even langs Esther en Hans gereden in het oude huis van Esther haar moeder. Kijken of een rollator iets voor mams was. Maar die was te zwaar en waarschijnlijk toch te groot voor in de auto. Ten minste, op een manier die mams kan hanteren. Later die middag Colin weer van school gehaald en onderweg naar huis het boerderij verhaal er uit getrokken. Hij is vaak zoooo mededeelzaam!!! NOT… Maar het had onder andere iets met kuikens en schapen te maken. Colin thuis afgezet en nog snel even boodschappen gedaan. Thuis de droger uitgeruimd en weer gevuld met de inhoud van de wasmachine. Die machines werken bij mij in sprintjes… De hele week rust en dan opeens, achter elkaar een paar keer draaien. Ook weer een paar dozen Perry Rhodan boekjes in de boekenkast geplaatst. Tot nu toe mis ik voer deeltjes, waarvan er twee nog ergens in huis moeten slingeren, want ik wist al dat die er niet bij zaten en die had ik al ergens vandaan gehaald. Maar waar zijn ze opgeborgen??? Na het eten de spullen weer gepakt en naar Hillegom gereden. Daar vandaan samen met Colin, Annet en Timo naar Noordwijkerhout gegaan om de avonduitvoering van het bloemencorso te kijken. Grappig om dat ook eens savonds te zien. 

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.