Verjaardagen

Vanmorgen eerst nog even Hillegom in geweest om een cadeau voor Sheleenna te kopen en een kaart voor Rachel uit te zoeken. Wat later kon ik dan voor het eerst een migraine pilletje innemen. Ik voelde weer een aanval opkomen. Normaal wacht ik af tot het erger wordt en neem dan twee APC-tjes, maar deze Rizatriptan moet ik meteen innemen. Het leek echter niet echt te werken.. Toen naar Almere voor de verjaardagen van Sheleenna en Rachel. Bep had nog een koelkast magneet van Praag voor me meegenomen 🙂 Dat wordt nu een wederzijds ritueel. Ze had ook nog een kerstbal met Darth Vader er in gevonden die haar wel heel toepasselijk leek 🙂 Later kwam ik er achter dat ik het pilletje niet gewoon in had moeten nemen, maar op mijn tong had moeten laten smelten… Maar eens uit gaan zoeken wat dat voor gevolg kan hebben. Ik werd er in ieder geval wel een beetje afwezig van. Gelukkig reed ik niet. De dokter had me al op mijn hart gedrukt inderdaad niet te rijden na het pilletje, dus dat heb ik ook maar niet gedaan.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.