Nieuw speeltje

Vanmorgen kwam Esther en Hans even langs om de Teppan Yaki plaat te brengen 🙂 Annet zag er wel iets in. Daarna is Annet even langs haar moeder gegaan om verder te gaan met het overschrijven van het telefoonboekje. Colin en ik hebben een paar potjes Deal and Steal gespeeld. In de middag even op revalidatiebezoek bij Ron en Marga. Ron is zeer recent voorzien van een nieuwe heup. Aan de rand van het pleintje hing in middels een insectenhotel met een cache er in, heel toepasselijk “Insecten Hotel” genaamd. Die liet zich vooraf aan het bezoek, ook snel vinden. Ron was herstellende van zijn operatie. Marga had auditie gedaan voor een nieuw stuk bij Imperium: een vier en een half uur durende voorstelling van een stuk van Shakespeare: ‘De papieren kroon’ Hendrik VI, die gaat spelen vanaf November. Terug in Hillegom werd een van Colin zijn lievelingskostjes geserveerd: bloemkool met draadjesvlees.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.