Meivakantie, dag één

Colin heeft Mei vakantie. Hij had vandaag de keuze: met mij mee naar Badhoevedorp en daar zich vermaken terwijl ik thuis zou werken, of bij Annet in Hillegom blijven die vandaag vrij was. Vanavond komen ze dan samen naar Badhoevedorp. Hij koos voor uitslapen 🙂 Ik ben dus vanmorgen gewoon naar mijn werk gegaan. Voor dat het vakantie was, was het wel extreem druk op de weg. Normaal is iedereen foetsie en is de weg uitgestorven, maar vandaag was dat niet het geval… Het werk was het werk… Verder weinig bijzonders over te melden. Aansluitend dus in mijn eentje naar mams 🙂 De pataza(a)k wordt dan verschoven naar morgen. Wat kleine dingen geregeld. Zorgen dat de laptop weer kan printen bijvoorbeeld. Die was herinstalleert, maar de printer had ik er nog niet op geïnstalleerd. Nasi gehaald bij de chinees en lekker gegeten. Toen naar huis. Thuis weer een verhuisdoos Perry Rhodan in de kast verwerkt en toen nog even snel naar de supermarkt om yoghurt voor Annet te kopen. En toen kwamen Colin en Annet. Colin had lekker uitgeslapen tot half één begreep ik. Daarna lekker kaaspannenkoeken gegeten. Die is dus lekker verwend vandaag. Zal afkicken worden morgen bij mij 🙂

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.