Meivakantie, dag twee

Annet moest vanmorgen gewoon naar Hof van Sloten, dus die was als eerste in de actie. Daarna ben ik mijn bed uit gekropen om , in mijn badjas, aan de werkdag te beginnen. Colin was de lachende derde. Of eigenlijk snurkende derde, want die bleef nog lekker in zijn mandje. Halverwege de ochtend maar eens een koekenpan-tosti proberen te maken. Die smaakte verrassend goed. Ik blijf me zelf toch over hele kleine simpele dingen verbazen. Colin was inmiddels ook wakker geworden en had zich weer geheel op het digitale vermaak gestort. Even na twaalf uur, kwam mijnheer dan toch ook zijn bed uit om in zijn dekbed gerold aan zijn bureau verder te gaan. De koekenpan-tosti smaakte hem ook goed. De werkdag afgesloten met een leuke web-event. Alles gaat straks vanzelf 🙂 De laatste Perry Rhodan boekjes uitgezocht en in de kast gezet. Het stapeltje dubbele en de Duitse uitgaven gaan maar weer terug in de berging. Ik blijk er drie te missen uit de hele serie. Maar die zijn voor een habbekrats los te bestellen op internet. Dan heb ik straks de serie compleet tot en met nummer 2114. Yeah! En dan maar eens kijken of we die op Marktplaats leuk kwijt kunnen. Tegen etenstijd zijn de mannen gezellig uit eten gegaan 🙂 Colin wilde toch graag zijn portie patat hebben, dus gezellig samen bij de Pataza(a)k gegeten. De rest van de avond lekker rustig aan doen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.