Bioscoop

Eerst uitgeslapen. Toen naar Haarlem om Mario kart voor de Nintendo Switch op te halen. Ook de stuurtje waren binnen. Ondertussen diverse schoenenwinkels in en weer uit op zoek naar acceptabele sportschoenen voor Annet. Uiteindelijk de gewenste schoenen in de goede maat gevonden. Ze vielen klein, dus de maat was numeriek gezien een schok, maar ze zaten goed, en daar gaat het om. In Hillegom nog even de boodschappen gedaan voor het weekeinde gedaan en toen terug. Colin zat al zeer ongeduldig op Mario kart te wachten. Met het wisselen van  de spelcassette ook maar eens aan zo’n ding gelikt en ze smaken inderdaad gruwelijk. Kleine kinderen zullen ze, zoals de bedoeling is, niet zo snel inslikken. Mario kart zelf was weer een toppertje. Veel oude circuits in hoge resolutie aanwezig en een flinke set nieuwe circuits er bij. Ook de coureurs kun je nu uit een groter aanbod kiezen. Na het eten werd Annet opgehaald door haar zus en nichtje. Die gingen naar een dans voorstelling. Joep kwam toen met het briljante idee om naar de film te gaan. De keuze viel op Guardians of the Galaxy #2.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.