Mario kart 

Even de achterstand van drie dagen wegwerken en een korte voor vandaag dan maar. Weer uitgeslapen, na de lunch naar Langevelderslag om even aan het strand te kijken en een ijsje te eten. Op de terugweg Lavendel plantje gekocht voor in de tuin van Annet en toen het avondeten gemaakt: gyros. In de tussentijd flink ge Mario kart met Colin. Tot morgen maar weer.

Peter Hofman
About Peter Hofman 1975 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.