Vergistoerisme

Na het wakker worden eerst even langs de moeder van Annet gegaan. Aansluitend richting Lisse voor de verjaardagen van Joke en Laura. We waren iets te vroeg, dus we zijn nog even een stukje gaan lopen door het Keukenhofbosch. Daar komen was een avontuur op zich. Alles richting Lisse stond muur en muurvast. De Keukenhof is ongekend populair. Via een achteraf weggetje en een flinke omweg, op een parkeerplek terecht gekomen. Op de radio hoorde we al in het nieuws, oproepen om maar niet meer naar de Keukenhof te gaan, want alle parkeerterreinen waren al vol. Na een kort rondje door het bos, opnieuw langs slinkse wegen Lissen in naar de verjaardag. Zolang je de Keukenhof maar in je rug houdt, kon je wel doorrijden. Na de verjaardag weer naar Hillegom terug. Colin was liever daar gebleven en was zowaar zijn bed uitgekomen en gedoucht! Het wordt echt nog eens wat met hem 🙂 Ondertussen al gehoord dat Max Verstappen een hele race eenzaam en alleen op de vijfde plaats heeft rondgereden. Die herhaling hoef ik ook niet echt hardlopend te gaan zien dus… Dan maar de Beef-Terriyaki helpen maken. Ook ben ik achter een nieuw fenomeen gekomen : de vergis-toerist. Toeristen die nog oude reisgidsen hebben die zeggen dat het op 30 April Koninginnedag is 🙂 Beetje jammer 🙂

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.