Voorbereidingen

Beetje uitgeslapen terwijl Annet voor haar rug weg was. Redelijk bijtijds in de actie gekomen, Colin wakker gemaakt en ontbeten. Toen de spullen bij elkaar gepakt en naar mijn huis. Onderweg nog wat boodschappen gehaald voor morgen onderweg. Morgenochtend vroeg, vertrekken Colin en ik naar Disneyland Parijs 🙂 In de ochtend heen, de middag al in het park. Dan een overnachting en woensdag nog de hele dag plezier hebben en als we het dan zat zijn, weer in de auto terug naar huis. Ben benieuwd. Thuis verder wat opgeruimd en de belangrijkste spullen vast bij elkaar gezocht. Paspoorten, boeking, tol kastje, enz. Aan het einde van de dag bij mams op visite. De nieuwe buurvrouw valt mee in het gebruik. De hulp die ze de afgelopen tijd over de vloer had, deden toch het ergste vermoeden. De een wilde aldoor klusjes bij mijn moeder komen doen, de ander wilde de auto lenen, en ga zo maar door. Na de visite nog even de auto volgegooid met benzine. Morgen zou ik in één keer door moeten kunnen rijden. In zoverre, zonder te hoeven tanken. Wel af en toe even de bene strekken uiteraard. Weer thuis, de boel opgeruimd. Zo de spullen inpakken en vroeg naar bed. Morgen vroeg weer op! Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.