Disney Parijs #1

Vijf uur ging de wekker 🙁 ! Meteen maar in de actie gesprongen. Douche, koffie, broodjes gebakken ei maken voor Colin, broodjes kaas maken voor mijzelf. Colin wakker maken en zorgen dat die ook in de actie kwam. Pfff, wat een berg! Niet eens veel later dan gehoopt waren we onderweg. Alles ging vlotjes en zonder problemen. Halverwege België hadden de tegenliggers pech. Er stond een vrachtwagen dwars overige weg. Cabine in de berm gedoken en compleet in elkaar. Wij hadden gelukkig geen problemen. Colin zorgde goed voor mijn broodjes en drinken. In Frankrijk even gestopt om te plassen en de benen te strekken. Toen, vijf en een half uur en twee Red Bulls later, draaiden we het parkeerterrein op. Het inchecken ging vlotjes (toen we eenmaal aan de beurt waren dan). De kamer was al beschikbaar dus meteen de spullen weggebracht. Gereserveerd voor het avondeten en toen door naar het park. De beveiliging was nog steeds op volle sterkte. Alles door een scanner en poortjes. Het park had inderdaad een star wars sausje over dingen heen gegooid. Space mountain was hyperspace mountain geworden. Snel fast passes gehaald en verder gekeken. Op de foto met dart vader 🙂 en terug naar hyperspace Mountain. Lekker doorlopen en bijna meteen aan de beurt zijn. Nieuwe karretjes met super lekker zittende veiligheidsbeugels. Lancering en rit warme sneller dan vroeger. Koepel is wel donker, dus je ziet niet veel. Opeens stonden we stil… Te lang in onderdeel te zijn van… Maar goed… We zaten droog… Even later hobbelde het treintje binnen. Paniek! Links stapten geen mensen in. In de controleruimte werd druk gebeld. Wij hadden het laatste ritje van de dag gemaakt 🙂 Deja vu… Drie keer Euro Disney, drie keer space mountain kapot… Zie ik een patroon ontstaan? Verder rondgelopen en gekeken. Thunder mountain had een wachtrij van een uur, dus dat hebben we maar niet gedaan. Wel de boomhut in geweest die nu open was. Vorig jaar was die attractie nog in aanbouw. Bij Big Thunder moutain was ook nog een earth cache te doen, dus even goed gekeken om de antwoorden te vinden voor Butte – Hoodoo Voodoo – DP/EC56 en weer verder. Toen waren we langzaam maar zeker toch moe aan het worden. Besloten om nog even een Disney pin te zoeken voor Raimo en dan maar terug te gaan naar de kamer. Straks eten en dan waarschijnlijk nog wat spelletjes doen. Bijtijds slapen en morgen fris op pad naar de studio’s. Alvast welterusten!

Camera
S40
Focal Length
2.93mm
Exposure
1/208s
ISO
100
Camera
S40
Focal Length
2.93mm
Exposure
1/208s
ISO
100
About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.